هر فردی برای کسب مهارت و ورود به بازار کار، حتما ابتدا باید در یکی از آموزشگاه های مربوط به فنی حرفه ای، دوره های آموزشی مربوط به همان رشته را بگذراند و سپس در آزمون های مربوطه شرکت نماید و پس از دریافت نمره قبولی، کارهای مربوط به صدور گواهینامه فنی حرفه ای را بگذراند. برای ورود به جلسه آزمون، باید یک کارت داشته باشید. بر روی این کارت، اطلاعات شخصی شما درج شده است که هویت شما را نشان می دهد. وجود این کارت، بسیار ضروری و مهم می باشد.

 

کارت ورود به جلسه آزمون فنی و حرفه ای

کارت ورود به جلسه آزمون، در واقع نشان دهنده هویت و کارت شناسایی شما در روز آزمون است. بنابراین وجود این کارت، ضروری و بسیار مهم است. وجود این کارت، به قدری مهم و ضروری است که در صورت عدم وجود آن، مراقبان آزمون حق دارند شما را از شرکت در آزمون، منع کنند. بنابراین در صورت وجود خطا یا اشتباه بر روی کارت، حتما این خطا و اشتباه را گزارش دهید تا اطلاعات شما تصحیح گردد. در صورت عدم وجود اشتباه، از آن کارت، پرینت بگیرید. به طور معمول زمانی که کارت ورود به جلسه را انتشار می دهند، تقریبا سه روز قبل از روز آزمون است. شرکت در آزمون های آنلاین، نیازمند کارت ورود به جلسه نمی باشد؛ زیرا این آزمون به صورت آنلاین برگزار می گردد و نیازی به کارت ندارد. اما در آزمون های هماهنگ و ادواری حتما بایستی کارت ورود به جلسه داشته باشید تا حق ادای آزمون را کسب نمایید.

علاوه بر کارت ورود به جلسه، کارت شناسایی نیز از دیگر مدارکی است که در هنگام ورود به جلسه آزمون، باید به همراه داشته باشید. شاید برای تان این سوال پیش بیاید که بر روی کارت ورود به جلسه آزمون، چه اطلاعاتی درج شده است که وجود آن در روز آزمون، از اهمیت زیادی برخوردار است؟ بر روی کارت ورود به جلسه فنی حرفه ای، نام و نام خانوادگی، نام پدر، رشته امتحانی که برای آن دوره گذراندید، حوزه امتحانی، تاریخ و ساعتی که باید در جلسه آزمون شرکت کنید، بر روی این کارت، نوشته شده است. برای این که از تاریخ و ساعت دقیق آزمون و حوزه امتحانی، به طور دقیق با خبر شوید، به طور دقیق و کاملا صحیح، اطلاعات کارت را مطالعه کنید. کارت ورود به جلسه فنی حرفه ای برای متقاضیان مختلف، متفاوت است.

پیشنهاد ویژه : آموزش تعمیرات موبایل مخصوص ورود به بازار کار

کارت ورود به جلسه آزمون فنی و حرفه ای

 

آزمون های فنی و حرفه ای

بسیاری از افراد از گذشته تا کنون، در پی مهارت اندوزی و فراگیری تجربه و دانش، در صدد بوده اند تا با شرکت در کلاس های آموزشی متفاوت، این مهارت ها را فرا بگیرند. رشته های متفاوتی برای فراگیری وجود دارد. افراد با توجه به علاقه در هر کدام از رشته ها، به آن گرایش پیدا می کنند. سازمانی به نام سازمان فنی حرفه ای؛ مجری برگزاری این طرح است. یعنی انتشار مهارت به افراد متقاضی و ورود آن ها به بازار کار. سازمان فنی حرفه ای کشور هم برای کار خود، ساز و برگی دارد. یعنی مراحل و قوانین مخصوص به خود را شامل می شود که در صورت رعایت هر کدام از آن ها، با مشکل مواجه نخواهیم شد.اولین مرحله فراگیری یک رشته فنی حرفه ای، این است که پس از علاقه مندی به یک رشته و انتخاب آن، در کلاس های آموزشی سازمان فنی حرفه ای، شرکت نماییم و پس از گذراندن دوره های آموزشی مربوطه، به سایت سازمان مراجعه نماییم و از تاریخ برگزاری آزمون، مطلع شویم. اگر آزمون به صورت آنلاین باشد که به همان صورت آنلاین، در تاریخ و زمان مقرر آزمون می دهیم و بعدا نتیجه آن را از پورتال سازمان فنی حرفه ای، مطالعه می نماییم. اما اگر آزمون به صورت ادواری و هماهنگ باشد، ابتدا به پورتال سازمان فنی حرفه ای مراجعه می نماییم و پس از اطلاع از تاریخ آزمون، در بخشی که مربوط به صدور کارت ورود به جلسه است، اطلاعات خود را وارد می کنیم و با وارد کردن کد ملی خود، گزینه نمایش کارت را کلیک می کنیم و پس از این که از صحت اطلاعات روی کارت اطمینان پیدا کردیم، نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه، اقدام می نماییم. پس از این که کارت ورود به جلسه را به دست آوردیم، در تاریخ آزمون، اقدام به شرکت در جلسه آزمون می کنیم و با شرکت در آزمون، در واقع یادگیری خودمان را محک می زنیم. اگر در آزمون موفق شدیم، یعنی این که نمره قبولی در آزمون را کسب کردیم، باید مجددا به سایت سازمان فنی حرفه ای مراجعه نماییم و با انجام مراحل مربوطه، نسبت به صدور گواهینامه فنی حرفه ای، اقدام نماییم. صدور گواهینامه فنی حرفه ای، مستلزم پرداخت هزینه ای در حول و حوش 150 الی 200 هزار تومان می باشد. قابل ذکر است که زمان برگزاری آزمون نیز، در سایت درج می شود و با ورود به سامانه سازمان فنی حرفه ای، از آن با اطلاع می شوید.

اگر بر روی کارت ورود به جلسه خود، اطلاعات نادرستی درج شده بود، حتما به باجه های رفع نقص که توسط خود آموزشگاه به متقاضیان اطلاع داده می شود، مراجعه کنید و نسبت به تصحیح کارت، اقدام نمایید تا دچار دردسر و مشکل نشوید.

اگر داوطلب در آزمون کتبی نمره قبولی بیاورد، آن وقت می تواند در آزمون عملی هم شرکت کند. نمره قبولی در آزمون کتبی، حتما باید حداقل ۵۰ باشد. پس از این که از نمره قبولی اطمینان خاطر پیدا کردید، سپس در آزمون عملی شرکت نمایید. کارت ورود به جلسه آزمون، برای آزمون کتبی و آزمون عملی، لازم است. یعنی این که این کارت را باید هم برای آزمون کتبی به همراه داشته باشید و هم برای آزمون عملی.

پیشنهاد ویژه : آموزش برق ساختمان به صورت تخصصی و جامع

آزمون های فنی و حرفه ای

 

سخن پایانی :

در پایان باید بگوییم که شرکت در آزمون های کتبی و عملی سازمان فنی و حرفه ای کشور، نیازمند کارت ورود به جلسه آزمون است. این کارت ورود به جلسه، حکم کارت شناسایی را دارد. پس با دقت اطلاعات مندرج شده بر روی کارت را مطالعه کنید و در صورت وجود اشتباه، به مراکز مربوطه مراجعه نمایید و نسبت به تصحیح آن، اقدام کنید. اما اگر اطلاعات روی کارت، صحیح بود، حتما از کارت، پرینت بگیرید. سایت فنی سازان، سایتی بزرگ و جامع است که تمام این کارها و انجام آن ها را، آسان می گرداند. این سایت، با برگزاری دوره های آموزشی و برگزاری آزمون، به شما در این راه کمک می کند. سایت فنی سازان به متقاضیان این امکان را می دهد که در صورت طی مراحل کلاس آموزشی و آزمون و دریافت نمره قبولی، گواهینامه بین المللی به آن ها اعطا نماید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
guest
0 دیدگاه
بازخورد درون متنی
مشاهده همه نظرات