آموزش plc صنعتی یکی از رشتههای پردرآمد در صنعت برق است. در این دوره، کارآموزان با استفاده از ادوات PLC میتوانند هزینههای راهاندازی و نگهداری خطوط تولید را کاهش داده و زمان را بهینه مدیریت کنند. پس از گذراندن دوره آموزش plc صنعتی شرکتکنندگان مدرک فنیحرفهای معتبری دریافت میکنند که به آنها کمک میکند تا به عنوان متخصصین حرفهای وارد بازار کار شوند. همچنین، شرکت در دوره آموزش FPGA میتواند دانش و مهارتهای شما را در زمینه طراحی و پیادهسازی سیستمهای دیجیتال گسترش دهد و فرصتهای شغلی بیشتری برای شما ایجاد کند.
آشنایی با plc در دوره آموزش plc صنعتی؟
پی ال سیها (PLC) نوعی کنترلکننده در برنامهریزی و مدیریت واحدهای صنعتی هستند که فرآیندها را به شکل ایدهآل مدیریت میکنند. پی ال سیها بر پایه میکروپروسسور کار میکنند و اجزای مختلفی همچون شمارنده، زمانسنج، ورودی، پردازش، حافظه، خروجی و ثبات انتقالی دارند که فرآیندهای پیچیده را به راحتی کنترل میکنند. در این دستگاه، اطلاعات ورودی از طریق حسگرهای تعبیهشده دریافت و در حافظه ذخیره میشوند.
این دادههای دریافتشده با توجه به دستورات موجود در حافظه پردازش میشوند و خروجیها ساخته میشوند. هر پی ال سی زبان برنامهنویسی خاص خود را دارد و زبان برنامهنویسی پی ال سیهای مختلف یکسان نیست. همچنین، یادگیری دوره آموزش ICDL درجه 1 و 2 میتواند مهارتهای کامپیوتری شما را بهبود بخشیده و تواناییهای شما را در استفاده از نرمافزارهای مختلف و مدیریت دادهها ارتقا دهد.
مزایای شرکت در دوره آموزش پی ال سی (plc) صنعتی چیست؟
پی ال سی ها باعث مدیریت بهتر فرآیندهای تولید و کارکرد ماشین های صنعتی می شوند. استفاده از ماشین آلات سنتی با ورود پی ال سی ها در حال منسوخ شدن است و نیاز به نیروی انسانی را به حداقل رسانده است. یکی از مزایای پی ال سی plc این است که به راحتی قابل عیب یابی هستند. در ماشن آلات صنعتی سنتی و قدیمی برای عیب یابی ماشین آلات به یک باید تمام قطعات را یک به یک مورد بررسی قرار می دادیم. با ورود پی ال سی به صنعت عملیات عیب یابی به صورت هوشمند و اتوماتیک صورت می گیرد و می توان معایب ایجاد شده را با تشخیص فوری رفع کرد.
استفاده از پی ال سی بازدهی ماشین های تولیدی را افزایش می دهد و در کنار اینها کیفیت محصولات را نیز حفظ می کند. با استفاده از یک پی ال سی که یک کامپیوتر داخلی می باشد می توان پروژه های سنگین را به صورت موفق انجام داد و خطوط تولید با بازدهی بالا را راه اندازی کرد.
مزایای یادگیری پی ال سی plc
- استفاده از پی ال سی باعث می شود حجم تابلو فرمان به شکل قابل توجهی کاهش یابد.
- استفاده از پی ال سی صرفه جویی در هزینه ها را در بر دارد.
- پی ال سی ها استهلاک مکانیکی ندارند بنابر این نیازی به سرویس مرتب ندارند و طول عمر بیشتری نیز دارند.
- میزان مصرف انرژی در پی ال سی ها نسبت به مدارهای رله ای به میزان قابل توجهی کمتر است.
- پی ال سی ها نویزهای الکتریکی و صوتی ایجاد نمی کنند.
- عیب یابی مدار کنترل با PLC ها سریع تر و آسان تر است و معمولا پی ال سی ها دارای نرم افزار عیب یابی می باشند که زمان و هزینه تعمیر را به شدت کاهش می دهد.
کابردهای آموزش plc صنعتی
پی ال سی ها کاربردهای متنوعی در صنعت دارند. از جمله کاربردهای پی ال سی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:- صنایع شیمیایی (سیست های مخلوط کننده و ماشین آلات ترکیب رنگ)
- صنعت خودروسازی (سیستم های سوراخ کاری، سیستم های تست قطعات، سیستم های اتصال قطعات، پرس اتوماتیک)
- صنعت ساخت انواع پلاستیک (سیستم تولید آنالیز پلاستیک، سیستم دمش هوا)
- صنایع فولاد و ذوب آهن
- صنعت ساختمان (بالابر، کنترل هوا، روشنایی اتوماتیک)
- صنایع تبدیل انرژی (سیستم های بازیافت و ایستگاه های تقویت گاز)
- صنعت حمل و نقل (تجهیزات حمل و نقل و نوار نقاله های مختلف)
- ماشین آلات صنعتی دیگر
با توجه به این استفاده گسترده می توان گفت ماشین آلات قدیمی دیگر فقط در صنایع قدیمی کاربرد دارند. با یادگیری حرفه آموزش plc صنعتی می توان وارد یک بازار کار کاملا فعال، تخصصی و پرسود شد.
معرفی شغل plc پی ال سی پس از آموزش plc صنعتی
شغل پی ال سی PLC یکی از شغل های حرفه ای و تخصصی می باشد. یک متخصص پی ال سی باید قادر باشد این سیستم ها را عیب یابی و مشکل را برطرف کند و در صورت لزوم در جهت افزایش بازدهی این سیستم ها و تنظیم نحوه عملکرد سیستم اقدامات لازم را انجام دهد. این شغل نیازمند آموزش می باشد و برای پیشرفت در این شغل باید تخصص لازم را کسب کنید. آموزشگاه فنی سازان در دوره آموزش پی ال سی تمام مهارت های لازم برای کار با این دستگاه ها را آموزش می دهد.
بازار کار و درآمد شغل پی ال سی
همانطور که در قسمت کاربردهای پی ال سی بررسی کردیم این دستگاه در صنایع مختلف دارای کاربردهای گوناگون و گسترده ای است. گستردگی استفاده و بکارگیری این دستگاه ها باعث شده بازار کار آن ها نیز فعال باشد. البته برای اینکه در این رشته قادر باشید سفارشات خوب با سود عالی دریافت کنید و یا در کارخانه ها و واحدهای تولیدی استخدام شوید باید در این رشته کاملا حرفه ای شوید.
برای حرفه ای شدن در این کار باید آموزش ببینید. آموزشگاه فنی سازان دوره آموزش plc صنعتی را در کارگاه کاملا مجهز و تحت نظر اساتید مجرب برگزار می کند و کارآموزان را آماده حضور در بازار کار می کند. به طور کلی بازار کار این رشته یک بازار کار فعال و مناسب برای افرادی است که در این رشته به دنبال پیشرفت می باشند.
مراحل ورود به بازار کار پس از دوره آموزش plc صنعتی
اولین و مهمترین مرحله برای آموزش plc صنعتی آموزش اصولی و عملی است. اگر به صورت اصولی و پایه ای آموزش ببینید قادر خواهید بود به راحتی وارد بازار کار شوید. آموزشگاه فنی سازان دوره آموزش تعمیرات پی ال سی را برگزار می کند. کارآموزان در این دوره تمام مهارت های لازم برای کار با دستگاه های پی ال سی را آموزش می بینند و برای بازار کار آماده می شوند.
در مرحله بعدی باید خود را آماده ورود به بازار کار کنید. برای ورود به بازار کار باید ابتدا ابزار و تجهیزات کار خود را تهیه کنید. البته این در صورتی است که قصد داشته باشید به صورت مستقل کار کنید. اگر قصد استخدام در کارخانجات صنعتی بزرگ را دارید لازم به تهیه این ابزار به شکل شخصی ندارید. در مرحله آخر باید با ارسال رزومه به شرکت های خدماتی و مراکز صنعتی وارد بازار کار شوید.
مجید کریم زاده –
درود بر شما برای اطلاع دقیق از زمان برگزاری کلاس باید تماس بگیرم؟
با تشکر
آموزشگاه فنی سازان –
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه تاریخ برگزاری دورهها مراجعه کنید.