آموزش تعمیرات ساعت

آموزش کاملا عملی توسط اساتید برتر کشور

کارگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته

پشتیبانی نامحدود پس از اتمام دوره

صدور گواهینامه قابل ترجمه و بین المللی

سرفصل های دوره آموزش تعمیرات ساعت

  • 1. آشنایی با علائم و نمادها و اصطلاحات در ساعت
  • 2. آشنایی با ساختار ساعت های مکانیکی –الکترونیکی و اجزای داخلی ساعت
  • 3. آشنایی با پاندول پیچی و آشنایی با درجه تندو کند
  • 4. آشنایی و نحوه رفع عیوب قسمت تقویم های ساعت الکترونیکی و مکانیکی
  • 5. آموزش تعویض کمپلت balance wheel
  • 6. آموزش صحیح روغن کاری شاسی و سنگها
  • 7. آموزش تعمیرات بند ونحوه کوتاه بلند کردن بند فلزی و شناخت انواع پین
  • 8. آشنایی با انواع باطری لیتیوم و آموزش تعویض باطری و نحوه تست باطری
  • 9. آموزش تعویض شیشه و قاب
  • 10. آشنایی با تجهیزات – ابزار وسایل مورد نیاز برای تعمیر و سرویس
  • 11. آشنایی با قطعات ساعت مچی الکترونیکی
  • 12. آشنایی با سیستم مکانیزم اتوماتیک
  • 13. آشنایی با قطعات ساعت مچی مکانیکی
  • 14. آشنایی و توانایی اسمبلینگ و دی اسمبلینگ قطعات ساعت مچی
  • 15. آموزش تعمیرات موتورهایMiyota 2030-8200-)3936(ETA-7s26-(5m62a-kenetic)
  • 16. آموزش نحوه بازو بسته کردن و نحوه سرویس و تعمیرات یک ساعت کورنو گراف (دوره پیشرفته)
  • 17. آموزش تعمیرات و رفع ایراد مکانیزم ساعت های کنتیک-سولار-اکودرایو(دوره پیشرفته)

تعرفه ثبت نام در دوره آموزش تعمیرات ساعت

شهریه دوره آموزشیشهریه دوره عمومی با 30% تخفیفشهریه دوره خصوصی
شهریه دوره6.000.000 تومان15.000.000 تومان

راه های ثبت نام در مجتمع فنی سازان 

روش اول: واریز مبلغ 200,000 تومان به شماره کارت بانک ملی: 7347-3378-9919-6037 بنام آقای حمید سالاررضایی و فرستادن تصویر رسید واریزی به شماره واتساپ 09359293340

روش دوم: ارسال درخواست مشاوره از طریق فرم ثبت نام 

روش سوم: تماس از طریق تلفن ، واتساپ و یا مراجعه حضوری به محل آموزشگاه

    جواب را با کیبورد انگلیسی وارد کنید

    سوالات متداول کارآموزان

    چه نوع ساعت هایی در این دوره آموزش داده می شود؟

    انواع ساعت های مچی (الکترونیکی و مکانیکی)، ساعت دیواری و رومیزی در این دوره آموزش داده می شود.

    مدرس این دوره را معرفی کنید؟

    آقای مهندس احمد خرم هستند که قبلا در اتحادیه ساعت به عنوان مدرس فعالیت داشته و نویسنده چندین کتاب در زمینه تعمیرات ساعت می باشند. در ضمن سوالات آزمون سازمان فنی حرفه ای توسط ایشان نوشته شده است.

    آیا برای این رشته مدرک بین المللی و قابل ترجمه صادر می شود؟

    بله، بعد از قبولی در آزمون، مدرک قابل ترجمه و بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای صادر می گردد.

    این دوره چه زمانی برگزار می شود؟

    این دوره در روزهای آخر هفته به مدت 8 جلسه برگزار میشود.

    آموزش تعمیرات ساعت

    آموزش تعمیرات ساعت یکی از رشته های فنی و هنری می باشد که برای اولین بار در ایران در آموزشگاه ها تدریس می گردد.
    لذا از این رو مجتمع آموزشی فنی سازان مفتخر است که در حوزه تعمیرات ساعت های مکانیکی و الکترونیکی از قبیل مچی، دیواری و رومیزی پیشگام باشد و زمینه را مهیا سازد تا کارآموزان عزیز پس از گذاراندن دوره از لحاظ تئوری و عملی کارآمد باشند و با اعتماد به نفس بالا وارد بازار کار گردند.
    افرادی که علاقمند هستند در دوره اموزش تعمیر ساعت شرکت کنند، می توانند در این صفحه سرفصل هایی که در این دوره آموزشی تدریس می شود را مطالعه کنند و با کسب اطلاعات کامل اقدام به ثبت نام در این دوره نمایند. فنی سازان سعی دارد، دوره آموزش تعمیرات ساعت را به صورت کامل و بی نقص برگزار کند تا کار آموز بدون هیچ مشکلی بتواند در بازار کار، با مجوز رسمی فعالیت نماید.

    اجزای تشکیل دهنده ساعت مچی در آموزش تعمیرات ساعت

    قبل از بررسی اجزای متحرک درون موتور، جا دارد به این نکته اشاره کنیم که به طور کلی، اجزای تشکیل دهنده ساعت‌ مچی به دو دسته‌ی خارجی و داخلی تبدیل می‌شود. البته قطعات اضافی و پیشرفته‌ای که در برخی از ساعت‌های خاص استفاده می‌شوند، خارج از این دسته بندی قرار می‌گیرند.
    در ابتدای این مطلب، به معرفی اجزای خارجی و داخلی ساعت‌های مچی پرداخته و سپس با نگاهی کوتاه به قطعات اضافی و اجزای مربوط به بند ساعت، در رابطه با سرویس و تعمیر ساعت‌ های مچی توضیح خواهیم داد.

    اجزای خارجی ساعت مچی در آمورش تعمیر ساعت

    همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، ساعت‌های مچی از هشت جزء خارجی تشکیل می‌شوند.

    1. کیس یا جلد خارجی
    کیس یا جلد خارجی ساعت، محفظه‌ی اصلی قطعات متحرک داخلی را تشکیل می‌دهد. جنس این بدنه بسته به نوع ساعت متفاوت است اما رایج‌ترین مواد برای ساخت این قسمت، همان استیل ضد زنگ است که در ساعت‌های معمولی نیز به چشم می‌خورد.
    2. لاگ یا قاب ساعت
    قاب یا قالب یک ساعت به قسمتی گفته می‌شود که کیس را به بند ساعت متصل می‌کند.
    3. تاج یا پین ساعت
    منظور از تاج یا پین همان پیچی است که به وسیله‌ی آن زمان را تنظیم می‌کنیم. پین ساعت‌های ضد آب در داخل کیس قرار می‌گیرند. گاهی اوقات بر روی تاج ساعت از جواهرات و سنگ‌های قیمتی نیز استفاده می‌شود.
    4. بند و قفل
    بند ساعت می‌تواند از فلز، پارچه، چرم یا پلاستیک ساخته شده باشد. همچنین قفل بند ساعت نیز انواع مختلفی دارد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به سگکی، فشاری و فلدوردار کششی اشاره کرد.
    5. عقربه‌های ساعت
    عقربه‌ی اکثر ساعت‌های رایج در بازار معمولاً ساعت، دقیقه و ثانیه را نشان می‌دهند. البته مدلهای پیچیده‌تری مانند ساعت‌های کرونوگراف یا زمان‌نگار نیز وجود دارند که در ساختار آن‌ها از دو یا چند عقربه‌ی اضافی استفاده می‌شود.
    6. حاشیه یا بخش فوقانی ساعت (Bezel)
    این قیمت، کریستال ساعت را احاطه کرده و آن را در جایش نگه می‌دارد.
    7. کریستال
    به شیشه یا پوشش محافظ شفاف نمای ساعت کریستال گفته می‌شود.
    8. صفحه مدرج ساعت
    این صفحه، در ساعت‌های آنالوگ اعداد مربوط به هر ساعت را نشان می‌دهد. این اعداد می‌توانند به فرمت رومی، عربی یا همان اعداد ساده‌ی انگلیسی نوشته شده باشند.

    اجزا خارجی ساعت
    اجزای داخلی ساعت مچی

    در این قسمت به معرفی قطعات متحرک و اصلی داخل موتور ساعت‌های آنالوگ می‌پردازیم. تعداد قطعات داخلی ساعت مچی شاید به بیش از 100 جزء برسد، اما به طور کلی آن‌ها را به 16 جزء مختلف تقسیم می‌کنند.

    مهم‌ترین این قطعات عبارتند از فنر مویی (Hairspring)، چرخ دنده‌ی تعادلی، استوانه‌ی چرخ دنده‌ها (Barrel)، پُل (Bridge)، کالیبر یا مشخصات ابعادی، رابط مکانیکی لرزشگیر (Escapement)، درزگیر (گسکت)، مُهر Geneva (که البته جزء قطعات فیزیکی داخل موتور محسوب نمی‌شود)، سیستم محافظ مکانیکی شوک و ضربه (Incabloc)، Jewel یا یاقوت (برای کاهش اصطکاک بین دنده‌ها)، قاب اصلی، فنر کوک ساعت، Repeater یا تنظیم کننده‌ی فواصل زمانی، روتور یا قطعه‌ی کوک کننده‌ی ساعت‌های اتوماتیک، جاذب شوک، Tourbillion یا تصحیح کننده‌ی خطای مکانیکی.

    آموزش تعمیرات ساعت

    آموزش تعمیرات ساعت

    قطعات اضافی

    قسمت‌های اصلی یک ساعت، همان مواردی است که تا کنون گفته شد. در این قسمت، به مواردی اشاره می‌کنیم که به اصطلاح آپشن‌های اضافی ساعت‌ها به شمار می‌روند. این قطعات، قابلیت‌ها و کاربرهای جدیدی را به یک ساعت ساده اضافه می‌کنند.

    از جمله‌ی مشهورترین امکانات اضافی ساعت‌های مچی می‌توان به نشانگر AM/PM (قبل از ظهر و بعد از ظهر)، تقویم سالانه، نشانگر باتری، کرنومتر، عمق سنج، نشانگر تاریخ، عقربه‌ی اضافی نشانگر موقعیت زمانی متفاوت، ساعت GMT، شیر تخلیه‌ی هلیوم و نشانگر ماه و خورشید اشاره کرد.

    آموزش تعمیرات ساعت

    آموزش تعمیرات ساعت

    آموزش تعمیرات ساعت مچی

    می‌دانیم که تعمیر ساعت مچی یک هنر بسیار دقیق و پیچیده بوده و در اکثر موارد نیازمند مهارت‌های ویژه و تجربه و سابقه‌ی مفید در انجام آن است. اما می‌توان اقدامات اصلی در سرویس ساعت‌های مچی را در قالب چند مرحله توضیح داد.
    اول از همه، باید پین‌های بند ساعت را از آن جدا کرد. در مرحله‌ی بعدی قاب پشتی، دسته‌ی کوک، چرخ دنده‌ها و عقربه‌ها را مرحله به مرحله جدا می‌کنیم. از اینجا به بعد باید با تسلط بر محل دقیق قرارگیری قسمت‌های مختلف، اجزای داخلی ساعت را جدا کنیم. یکی از کارهای رایجی که در روند سرویس ساعت‌های مچی انجام می‌شود، شستن و تمیزکردن قطعات ساعت است.

    در این مرحله قطعات و اجزای معیوب، تعمیر یا جایگزین شده و واشرها و آب بندی‌ ساعت به وسیله‌ی دستگاه‌های مخصوص ترمیم می‌شود. حالا باید عقربه‌ها را در جای خود قرار داده و قطعات متحرک جدا شده را با مواد مخصوصی شستشو دهیم. در ادامه، نصب و تنظیم اجزای متحرک بر اساس نوع و برند سازنده‌ی ساعت انجام می‌گیرد. در این بین، کارهای ریز و دقیقی مانند بررسی عملکرد دقیق ساعت، چک کردن میزان مصرف و ذخیره سازی انرژی، کنترل کیفیت نصب قطعات و تطبیق آن با موتورهای استاندارد نیز انجام می‌گیرد.

    برای ورود به بازار کار ابتدا باید آموزش ببینید. آن هم آموزش اصولی تحت نظر اساتید مجرب حوزه تعمیرات ساعت ، که خوشبختانه این شرایط در آموزشگاه فنی سازان فراهم شده است در این آموزشگاه علاوه بر آموزش تعمیرات ساعت دوره های آموزشی دیگر مانند آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش برق ساختمان ، آموزش سیم پیچی ، آموزش تعمیرات موبایل و … برگزار می شود .

    ۱
    ۲
    ۳
    ۴
    ۵
    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۶ رای
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest

    0 دیدگاه
    بازخورد درون متنی
    مشاهده همه نظرات