آموزش تابلو برق صنعتی دارای المانهای زیادی میباشد و هر روزه علم در این زمینه پیشرفتهایی دارد، لذا بهروزرسانی در این زمینه امری بدیهی است. مجتمع آموزشی فنی سازان با استفاده از اساتید مجرب و کارگاه مجهز، زمینه را برای کارآموزان عزیز فراهم نموده تا در این زمینه با کسب مهارتهای لازم یک طراح زبردست و تکنسین موفق باشند که در بازار کار از لحاظ عملی و تئوری کارآمد باشند. دورههای آموزشی به صورت 100% تضمینی برگزار میشوند تا کارآموزان بدون هیچ مشکلی بتوانند وارد بازار کار شوند.
افرادی که علاقمند هستند در دوره آموزش و مونتاژ تابلو برق صنعتی شرکت کنند، میتوانند در این صفحه سرفصلهایی که در این دوره آموزشی تدریس میشود را مطالعه کنند و با کسب اطلاعات کامل اقدام به ثبت نام در این دوره نمایند. فنی سازان سعی دارد، دوره آموزش و مونتاژ تابلو برق صنعتی را به صورت کامل و بینقص برگزار کند تا کارآموز بدون هیچ مشکلی بتواند در بازار کار، با مجوز رسمی فعالیت نماید. همچنین، یادگیری دوره آموزش برق ساختمان درجه 1 و 2 میتواند به شما کمک کند تا مهارتهای برقی خود را گسترش دهید و فرصتهای شغلی بیشتری را در صنعت برق به دست آورید.
دسته بندی تابلو برق فشار ضعیف در دوره آموزش تابلو برق صنعتی
- تابلو هایی که برای کنترل موتورهای سه فاز ساخته شده اند. این نوع تابلو ها، تابلو های فرمان موتوری نامیده می شوند.
- دسته دوم تابلو برق های صنعتی، تابلو های توزیع صنعتی هستند که برای توزیع جریان در یک واحد صنعتی به کار می روند.
- نوع دیگری از تابلو های برق صنعتی، تابلو های بانک خازنی هستند که به منظور اصلاح ضریب توان یک کارگاه استفاده می شوند.
- یکی دیگر از انواع تابلو برق های صنعتی، تابلو های توزیع مسکونی هستند. این تابلو ها برای توزیع جریان در یک واحد مسکونی به کار می روند.
- تابلو های کنترل صنعتی یا تابلوهای PLC نوع دیگری از تابلو برق ها هستند که به منظور کنترل اتوماتیک فرایندهای صنعتی استفاده می شوند.
- در نهایت تابلو های مارشالینگ که برای ارتباط بین تابلو برق های و سیستم کنترل مرکزی (DCS) استفاده می شوند.
دسته بندی تابلو برق های صنعتی از نظر عملکرد
آموزش تابلو برقها از نظر عملکرد به چند دسته تقسیم میشوند که در ادامه با هم بررسی میکنیم. تابلوهای قابل برنامهریزی: این تابلوها از تابلو برق صنعتیهای بسیار پرکاربرد هستند و برای موارد بسیار پیشرفته و بزرگ صنعتی استفاده میشوند. دسته دوم تابلوهای کنترل روشنایی نامیده میشوند. این تابلوها در نصب مدارات متداول کنتاکتوری به کار برده میشوند.
تابلو برق صنعتی خازنی: نوع دیگری از تابلو برقهای صنعتی، تابلوهای خازنی هستند که از خازن برای اصلاح ضریب قدرت در آنها استفاده میشود. همچنین، شرکت در دوره آموزش برق صنعتی میتواند به شما کمک کند تا با تسلط بر این تابلوها و دیگر مباحث برق صنعتی، به یک تکنسین حرفهای تبدیل شوید و در پروژههای بزرگ صنعتی مشارکت کنید.
بررسی اجزا تشکیل دهنده تابلوهای برق صنعتی در دوره آموزش تابلو برق صنعتی
نکته مهمی که لازم است در پایان آموزش تابلو برق به آن اشاره کنیم اجزای مختلف تشکیل دهنده تابلو برق صنعتی می باشد.
- کنتاکتور: این وسیله برای قطع و وصل مدار فرمان از راه دور استفاده می شود.
- بی متال: هنگام عبور جریان زیاد با این وسیله فرمان قطع صادر می شود.
- رله ها: از این قسمت برای ارسال فرمان قطع و وصل که در اثر عوامل مختلف و خطاهای مختلف اتفاق می افتد استفاده می شود. رلۀ کنترل فاز ، رلۀ کنترل بار ، رلۀ زمانی یا تایمر و غیر… از مدل های مختلف رله ها هستند.
- کلیدهای مختلف: کلیدهای مختلفی از جمله کلیدهای سلکتوری ، غلتکی ، بوش باتون ، میکروسوئیچ ، فلوتر سوئیچ و غیره … وجود دارد که به منظور قطع و وصل مدار در تابلو برق های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
- تجهیزات اندازه گیری در تابلو برق های صنعتی: وسایلی که برای محاسبۀ پارامترهای متغییر استفاده می شود. این وسایل شامل آمپرمتر ، ولت متر ، وات متر ، فرکانس متر می باشند.
- بدنه: بخش فلزی تابلو که تمام اجزا را در بر می گیرد.
- ارتباطات: وسایلی که برای ارتباط بخش های مختلف استفاده می شود مانند سیم ، شینه ، کابلشو و…
حیدر میکاییلی –
خسته نباشید برای شهرستانی ها هم این دوره هست ؟ و دوره های برق دیگه ای هم دارید ؟
آموزشگاه فنی سازان –
درود بر شما
بله کارآموزانی شهرستای نیز میتوانند در دورههای ما شرکت کنند. آموزشگاه خوابگاه به شما معرفی خواهد کرد. همچنین در فنی سازان دورههای برق دیگری مانند: آموزش برق ساختمان – آموزش برق صنعتی در حال برگزاری نیز است.